Afstudeerstage front-end developer

Solliciteer nu

Afstudeerstage front-end developer

Periode september 2023 - januari 2024

Hoe vaak denk jij niet als je op een website klikt ‘dit kan zó veel beter!’ Jouw handen jeuken meteen als je mogelijkheden ziet om een website nóg beter en gebruiksvriendelijker te maken. Daarom volg jij een relevante studie, zodat je in de toekomst zelf aan de knoppen kunt draaien. De eindstreep komt in zicht. Je hebt alleen nog een organisatie nodig waar je aan een interessante opdracht kunt werken en, het allerbelangrijkste, succesvol kunt afstuderen!

Jij bent enthousiast over jouw vak en je staat te popelen om écht aan de slag te gaan in samenwerking met collega's en klanten. Daarnaast ben jij een communicatief vaardige zelfstarter en neem je de regie graag zelf in de hand. Wil jij je inzetten voor een toffe opdracht bij Netvlies? Dan begeleiden wij je in jouw afstudeerstage naar de eindstreep. We zetten de champagne vast koud!

Full-time / Part-time · Breda

Over ons

Netvlies is een Digital Agency gevestigd in hartje Breda en onderdeel van het ecosysteem van 4NG en Conclusion. We opereren zelfstandig en koesteren onze eigen cultuur, maar kunnen wel profiteren van grote klanten of projecten via 4NG. Als innovatief Digital Agency helpen wij bedrijven in heel Nederland met het zetten van de volgende stap in de snel bewegende wereld. Wij helpen klanten voorsprong nemen met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing.

We werken zonder managers in zelfsturende teams. Je formuleert zelf doelstellingen die je gaat behalen in nauwe samenwerking met collega’s. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling, net als onze mensen vanuit de gedachte dat we voorop willen lopen. Ons mantra ‘neem voorsprong’ is een belofte die we nakomen voor onszelf en onze klanten.

In de samenwerking met onze klanten ligt de kracht van Netvlies in het meedenken, richting geven en inspireren. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening en die weet je over te brengen.

Over een stage bij Netvlies

Je hebt al heel wat kennis opgedaan tijdens je studie, maar nu is het tijd om met een eigen opdracht aan de slag te gaan en te laten zien wat je waard bent. Je krijgt een persoonlijke buddy met kennis en kunde op het gebied van front-end development en het gereedschap dat jij nodig hebt om aan de slag te gaan. Jouw afstudeeropdracht bepaal je zelf in overleg met je buddy. Doe jij onderzoek naar een bepaald onderwerp waar jouw interesse ligt? Geef je antwoord op een vraag die binnen Netvlies nog open staat? Of verdiep je je in een casus van een klant? Het is aan jou om te bepalen wat je gaat doen en waarover je wilt leren én om er een succes van te maken. Je buddy staat je met raad en daad bij.

Daarvoor bieden wij..

een afstudeerstage als front-end developer met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Naast een mooie stagevergoeding en de juiste begeleiding van een collega met een relevante inhoudelijke expertise, zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze medewerkers en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

Daarnaast biedt Netvlies je zelfs graag net dat beetje extra. We vinden het erg belangrijk dat je méér leert dan alleen inhoudelijke kennis en daarom werken we ook aan sociale en communicatieve vaardigheden. Dit doe je in samenwerking met andere stagiaires of junioren binnen Netvlies, waarbij jullie zelf bepalen wat je wilt leren van onze professionals. Dat kan bijvoorbeeld een training Scrum of klantcontact zijn, of een training gericht op het geven en ontvangen van feedback.

Good to know

Je krijgt tijd genoeg voor je afstudeeropdracht. Heb je daarnaast ruimte om mee te werken? Dan is dat leuk en goed voor je ontwikkeling.

Omdat we onze stagiaires en junioren aan elkaar koppelen, leer je ook van elkaars ervaringen als starter in het bedrijfsleven. Je staat voor dezelfde uitdagingen en we begrijpen dat het helpt om te kunnen sparren met lotgenoten.Daarvoor organiseren we interessante sessies die je helpen om ook procesmatig stappen voorwaarts te blijven zetten.

De zelforganisatie van Netvlies draagt bij aan jouw gedragsontwikkeling als professional.

Aan het einde van jouw afstudeerstage bespreken we de mogelijkheid om bij Netvlies in dienst te treden als junior.  

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Nienke

doorgegroeid van stagiair naar young professional

Dwayne

Master in development

Caroline

kompas voor talent

Floris 

ook hij wilde niet meer weg na zijn stage

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We zorgen voor een plan waar we beide mega enthousiast van worden.

Het is zover! Je eerste stagedag!