Afstudeerstage front-end developer

Solliciteer nu

Afstudeerstage front-end developer

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een afstudeerstage met veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomstage.

Full-time / Part-time · Breda

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen wij de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies werken we zonder managers. Dit betekent niet dat je tijdens je front-end developer afstudeerstage aan je lot wordt overgelaten. Het betekent wél dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Bijvoorbeeld om zelf je onderzoeksvraag te formuleren, zelf je planning te beheren en, samen met je begeleider, persoonlijke doelen op te stellen en hier tijdens je stage actief aan te werken. 

Over een stage bij Netvlies

Hier krijg je de mogelijkheid om als volwaardig teamlid mee te draaien in een scrumteam en te experimenteren met nieuwe mogelijkheden en trends. Je krijgt een persoonlijke begeleider met kennis en kunde op het gebied van front-end development en het gereedschap dat jij nodig hebt om aan de slag te gaan.

Volg je een HBO of universitaire studie? Denk je dat je binnen ons innovatieve en jonge team als een vis in het water bent en veel toegevoegde waarde kunt leveren? Wij geven ambitieus talent graag de ruimte om zich verder te ontplooien. 

Daarvoor bieden wij..

een afstudeerstage als front-end developer met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Naast een mooie stagevergoeding en de juiste begeleiding van een collega met een relevante inhoudelijke expertise, zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze medewerkers en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

Daarnaast biedt Netvlies je zelfs graag net dat beetje extra. Naast de afstudeerstage hebben wij een ‘afstudeer traineeship’ opgezet. Het afstuderen breiden we uit met extra trainingen (bijvoorbeeld over klantcontact of Scrum) om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkleven. Daarnaast wordt je ook verder inhoudelijk opgeleid en krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren binnen een vakgebied.

De voordelen van het afstudeer traineeship:

  • Tijdsinvestering van +/- 4 uur per week, er blijft genoeg tijd over voor je afstudeeropdracht.
  • Je leert als studenten onderling ook van elkaar omdat we proberen een groep van 6-8 afstudeerders per half jaar in onze organisatie te laten deelnemen.
  • Je ontwikkelt jezelf tot een t-shaped professional, die klaar is voor het bedrijfsleven.
  • De zelforganisatie van Netvlies draagt bij aan jouw gedragsontwikkeling.
  • Na het afronden van het traineeship krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar een junior rol. 

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Nienke

doorgegroeid van stagiair naar young professional

Lois

denkt nu al na over jouw eerste dag

Caroline

kompas voor talent

Floris 

ook hij wilde niet meer weg na zijn stage

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We zorgen voor een plan waar we beide mega enthousiast van worden.

Het is zover! Je eerste stagedag!