Senior Digitaal Strateeg

Solliciteer nu

Senior Digitaal Strateeg

Schakel jij gemakkelijk tussen strategische bedrijfsdoelen, complexe systemen en betekenisvolle digitale diensten? Wil je meteen veel verantwoordelijkheid bij klanten, zoals De Haagse Hogeschool, Brabant Water of Hitachi? Ga aan de slag met online strategie, digitale marketing of merkidentiteit. Jij analyseert de behoeftes en maakt de vertaalslag van visie naar uitvoerbaar concept.

Full-time / Part-time · Breda

Over Netvlies

Netvlies is een Digital Agency gevestigd in hartje Breda en onderdeel van het ecosysteem van 4NG en Conclusion. We opereren zelfstandig en koesteren onze eigen cultuur, maar kunnen wel profiteren van grote klanten of projecten via 4NG. Als innovatief Digital Agency helpen wij bedrijven in heel Nederland met het zetten van de volgende stap in de snel bewegende wereld. Wij helpen klanten voorsprong nemen met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing.

We werken zonder managers in zelfsturende teams. Je formuleert zelf doelstellingen die je gaat behalen in nauwe samenwerking met collega’s. Zij zijn ook degenen die je voorzien van feedback, waarmee je vervolgens aan de slag gaat onder begeleiding van Caroline, onze talent coach. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling, net als onze mensen vanuit de gedachte dat we voorop willen lopen. Ons mantra ‘neem voorsprong’ is een belofte die we nakomen voor onszelf en onze klanten.

In de samenwerking met onze klanten ligt de kracht van Netvlies in het meedenken, richting geven en inspireren. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening en die weet je over te brengen.

Over de rol van Senior Digitaal Strateeg

Als Senior Digitaal Strateeg help je klanten om complexe online vraagstukken op te lossen. Je praat met de klant over doelstellingen, uitdagingen en doelgroepen en bent in staat om de vertaling te maken naar online en digitale concepten. Hierbij kijk je niet alleen naar de toepasbaarheid en haalbaarheid (technologie), maar ook naar de levensvatbaarheid (business) en wenselijkheid (mens).

Om dit handen en voeten te geven faciliteer je strategische trajecten, waarin je samen met een team van de klant en UI/UX Designer in twee tot drie weken een gedegen roadmap, ijzersterk concept en strategie ontwikkeld. Tijdens de realisatie is de Senior Digitaal Strateeg sparringpartner voor de opdrachtgever en het realisatieteam en bewaak je de strategie en het concept. Ook na de realisatie blijf je met de klant werken aan het behalen van de online doelstellingen.

We geloven bij Netvlies in co-creatie en Agile methoden zoals Scrum, Design Thinking en Design Sprints. We hebben onze online strategie en concept aanpak in de afgelopen jaren steeds een beetje beter gemaakt. We zijn vooral benieuwd hoe jij het aanpakt, want elk vraagstuk heeft zijn eigen focus en methodieken. We luisteren graag naar hoe jij een specifiek innovatie, branding of marketing vraagstuk hebt gegoten in een proces of aanpak.

Wat neem je mee naar Netvlies?

 • Passie voor design, online marketing en technologie en het ondernemerschap om dit om te zetten naar business.

 • Talent om te inspireren en verbinden. Zodra jij op het kratje staat, hangt het publiek aan je lippen.

 • Een professionele instelling. We hoeven jou niks uit te leggen over het nemen van verantwoordelijkheid en het bepalen van doelen.

 • Een flinke dosis enthousiasme, want je komt aan boord bij een organisatie waar zelfsturing, ontwikkeling en werkgeluk hoog in het vaandel staan.

Wat krijg je van ons?

Een afwisselende rol met ruimte voor eigen invulling en groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Jouw werkweek is divers en je bent elke dag met klantvraagstukken in de weer. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling én plezier in je werk belangrijke kernwaarden.

Bij Netvlies werken we vanuit talent. Dat betekent dat we je helpen groeien. Want als jij groeit, groeit Netvlies ook, en laat dat nou één van onze ambities zijn. Je hebt zelf regie over je ontwikkeling en loopbaan, maar je hoeft natuurlijk niet alles alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, zoals feedback van je omgeving, trainingen en coachingssessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

geen managers

een douche

legendarische PV uitjes

scrummen mét de klant

Korte check: Jij..

 • beschikt over een relevante HBO/WO opleiding;

 • hebt minimaal 5 jaar werkervaring;

 • hebt een salarisindicatie in de range van €4.000 tot €5.500 bruto per maand (o.b.v een 40-urige werkweek), afhankelijk van kennis en ervaring;

 • maakt gemakkelijk onderscheid in hoofd- en bijzaken;

 • hebt brede kennis binnen het design of marketing vak;

 • bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor deze job;

 • begrijpt hoe vrijheid en verantwoordelijkheid met elkaar samen gaan;

 • voelt je comfortabel om bij grote projecten veel verantwoordelijkheid te dragen;

 • hebt talent om andere designers te enthousiasmeren en te laten groeien.

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Martijn

weet wat onze klanten willen

Caroline

coach voor talent

Jochem

directeur

Max

neemt voorsprong in design

Solliciteren maar!

Kom jij ons versterken? De opdrachten voor 2023 liggen al klaar en onze klanten wachten op jouw expertise. Ben jij degene die samen met Netvlies voorsprong neemt?

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

Het is zover! Je eerste werkdag!