Drupal Support Developer

Solliciteer nu

Neem voorsprong als Drupal Support Developer

Jij bent het eerste aanspreekpunt en de steun en toeverlaat van de klant. Of het nu gaat om een website die down is of een klant die jouw creativiteit nodig heeft bij het oplossen van een probleem. Jij weet precies waar onze klanten behoefte aan hebben en dat helpt ons bij het stellen van de juiste prioriteiten. Daarmee draag je bij aan dé organisatiedoelstelling van Netvlies: voorsprong nemen. Herken jij jezelf in dit profiel en ben je een troubleshooter die overweg kan met Drupal? Dan wordt het tijd dat je bij ons op de koffie komt!

Full-time · Breda

Over ons

Netvlies is een Digital Agency gevestigd in hartje Breda en onderdeel van het ecosysteem van 4NG en Conclusion. Bij Netvlies werken we zonder managers in zelfsturende teams. Samen met je collega’s werk je aan team- en organisatiedoelstellingen die jullie gezamenlijk vaststellen. Zij zijn ook degenen die je voorzien van feedback, waar je zelf mee aan de slag gaat onder begeleiding van Caroline, onze Talent Coach. Als jij groeit, groeit Netvlies ook. We weten uit ervaring dat het werkt om ruimte en vrijheid te geven. We krijgen er leergierige en betrokken professionals voor terug.

De kracht van Netvlies ligt in het meedenken, richting geven en inspireren samen met onze klanten. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terugzien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Over de rol

Als Digital Agency bouwen we voor onze klanten niet alleen de meest gave websites en webapplicaties, maar we verzorgen ook support en beheer na de livegang. Het Drupal support team is het aanspreekpunt waar onze klanten telefonisch of via e-mail terecht kunnen met vragen en verzoeken. Als Drupal Support Developer werk je snel en resultaatgericht aan een passende oplossing. Het geeft je energie als je met een goed verhaal en gedegen advies kan terugkomen bij de klant. Het prioriteren en beoordelen van de openstaande vragen is een dagelijkse taak en het beantwoorden van vragen neem je uiterst serieus. We doen namelijk niet aan half werk. Daarom houd jij je focus, ga je doelgericht te werk en ga je pas met een lekker gevoel naar huis als het werk gedaan is.

Samen met jouw team ben je een onmisbare schakel in het verbeteren van onze dienstverlening. Het team support bestaat uit drie DevOps engineers, zes Backend developers en de Service Designer. In jullie zelfsturende team pakt ieder zijn rol en hebben jullie als team één missie: alle websites onder alle omstandigheden in de lucht houden. Dat is natuurlijk wel makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ben je continu bezig met het oplossen van problemen en het inbouwen van nieuwe features, waardoor de klant zich écht geen zorgen hoeft te maken. Van deze doelstelling ben jij als Support Developer de bewaker. 


Wat neem je mee naar Netvlies?

 • Liefst enige ervaring met Drupal of anders een goede basis, oprechte interesse en ambitie om hier meer over te leren.
 • Een probleemoplossende instelling en oog voor prioriteiten.
 • Passie voor programmeren én je bent in staat jouw kennis en ervaring op een goede manier met niet-deskundigen te delen.
 • Een flinke dosis enthousiasme! Je komt aan boord bij een organisatie waar in jouw ontwikkeling wordt geïnvesteerd en we verwachten dat je staat te popelen om jouw kennis en vaardigheden te verrijken.
Wat krijg je van ons?

Een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden.

Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers als Brabant Water, Optisport, ASN Bank, Hitachi en WOLF rijbewijsshop. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, bijdragen aan de (Drupal) community, een eigen invulling van je rol en een grote mate van zelfstandig werken.

We zetten je in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes. Meer over werken bij Netvlies vind je hier.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

geen managers

een douche

legendarische PV uitjes

scrummen mét de klant

Korte check: Jij..

 • hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • hebt tenminste 1 jaar werkervaring in contact met klanten;
 • hebt kennis van Drupal, PHP (professioneel óf hobbymatig);
 • hebt interesse in Composer, Git, Twig en Docker/Valet;
 • beschikt over een zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal;
 • wordt enthousiast van vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

  Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

  Caroline

  Coach voor talent

  Philip

  Van de strategie

  Hugo

  Manus van alles

  Willem

  Supporter eerste klas

  Solliciteren maar!

  Herken jij jezelf in dit profiel en word je warm van onze manier van werken? Solliciteer dan op deze vacature en de uitnodiging voor een kopje koffie of thee volgt vanzelf. 

  Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

  Jij solliciteert op deze toffe vacature.

  We plannen een kennismaking.

  Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

  We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

  Het is zover! Je eerste werkdag!