Drupal support developer

Solliciteer nu

Drupal support developer

Als de klant advies nodig heeft of bij ons aanklopt met technische vragen ben jij het eerste aanspreekpunt én de steun en toeverlaat bij het vinden van de oplossing. Nee verkopen past niet bij Netvlies en ook niet bij jou. Jij weet precies waar onze klanten behoefte aan hebben, wat ons helpt bij het stellen van de juiste prioriteiten. Daarmee draag je bij aan dé organisatiedoelstelling van Netvlies: voorsprong nemen. Herken jij jezelf in dit profiel en ben je de trouble shooter die overweg kan met Drupal? Dan wordt het tijd dat je bij ons op de koffie komt!

Full-time · Breda

Over Netvlies

Netvlies is een Digital Agency gevestigd in hartje Breda en onderdeel van het ecosysteem van 4NG en Conclusion. Bij Netvlies werken we met zelfsturende teams en zonder managers. Je formuleert doelstellingen die je gaat behalen in nauwe samenwerking met collega’s. Zij zijn ook degenen die je voorzien van feedback, waar je zelf mee aan de slag gaat onder begeleiding van Caroline, onze talent coach. Als jij groeit, groeit Netvlies ook. We weten uit ervaring dat het werkt om ruimte en vrijheid te geven. We krijgen er leergierige en betrokken professionals voor terug.

In de samenwerking met onze klanten ligt de kracht van Netvlies in het meedenken, richting geven en inspireren. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen

Over de rol van Drupal support developer

Als digital agency bouwen we voor onze klanten niet alleen de meest gave websites en webapplicaties, maar we verzorgen ook support en het beheer na de livegang. In de functie van Drupal support developer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en beantwoord je vragen en verzoeken die binnenkomen via mail of telefonisch. Je werkt snel en resultaatgericht aan een passende oplossing en het geeft je energie als je met een goed verhaal kunt terugkomen bij de klant. Het prioriteren en beoordelen van de openstaande vragen is een dagelijkse taak en het beantwoorden daarvan neem je uiterst serieus. We doen namelijk niet aan half werk. Daarom hou jij je focus, ga je doelgericht te werk en pas met een lekker gevoel naar huis als het werk gedaan is.

Wat je gaat doen?

Samen met jouw team ben je een onmisbare schakel in het verbeteren van onze dienstverlening. Het team support bestaat uit drie DevOps engineers, zes Backend developers en de Service Designer. In jullie zelfsturend team pakt ieder zijn rol en hebben jullie als team één missie: alle websites onder alle omstandigheden in de lucht houden. Dat is natuurlijk wel makkelijker gezegd dan gedaan. En daarom ben je continu bezig met het oplossen van problemen en het inbouwen van nieuwe features, waardoor de klant zich écht geen zorgen hoeft te maken. Van deze doelstelling ben jij als Drupal support developer de bewaker.

Wat neem je mee naar Netvlies?

 • Liefst enige werkervaring met Drupal of anders een goede basis en oprechte interesse en ambitie om hier meer over te leren;
 • Een probleemoplossende instelling en oog voor prioriteiten;

 • Passie voor programmeren en je bent in staat jouw kennis en ervaring op een goede manier met niet-deskundigen te delen;

 • Een flinke dosis enthousiasme! Je komt aan boord bij een organisatie waar in jouw ontwikkeling wordt geïnvesteerd en we verwachten dat je staat te popelen om jouw kennis en vaardigheden te verrijken. 

Wat krijg je van ons?

Een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden.

Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers als Brabant Water, Optisport, ASN, Hitachi en Wolf. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, bijdragen aan de (Drupal) community, een eigen invulling van je rol en een grote mate van zelfstandig werken.

We zetten je in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes. Meer over werken bij Netvlies vind je hier.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

geen managers

een douche

legendarische PV uitjes

scrummen mét de klant

Korte check: Jij..

 • hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • hebt tenminste 1 jaar werkervaring in contact met klanten;

 • hebt kennis van Drupal, PHP en HTML (professioneel óf hobbymatig);

 • hebt interesse in Composer, Git, JS, CSS, Twig en Docker/Valet;

 • beschikt over een zelfstandige en proactieve werkhouding;

 • wordt enthousiast van vrijheid en verantwoordelijkheden;

 • Bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar. 

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Hugo

heeft de helicopterview

Caroline

coach voor talent

Willem

ticketmaster

Jochem

directeur

Solliciteren maar!

Herken jij jezelf in dit profiel van Drupal support developer en word je warm van onze manier van werken? Solliciteer dan op deze vacature en de uitnodiging voor een kopje koffie of thee volgt vanzelf.

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

Het is zover! Je eerste werkdag!