(Functioneel) Tester

Solliciteer nu

neem voorsprong als (Functioneel) Tester

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomrol.

Full-time / Part-time · Netvlies

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je als (functioneel) Tester volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Over de rol

Als tester bij Netvlies werk je in een scrum team samen aan diverse online producten. Van corporate websites tot aan complexe webapplicaties. Jij bent grotendeels verantwoordelijk voor de kwaliteitswaarborging en brengt advies uit op basis van jouw expertise. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers, developers, designers en devops.

Voorafgaand aan de realisatiefase stel je samen met de klant een testplan op. Hierin leg je vast waarom we gedurende de realisatie testen, welke test vormen er ingezet worden en wat de browser- en device ondersteuning gaat zijn. Vervolgens denk je samen met je collega’s na over de vereisten van een product, stel je acceptatiecriteria vast en bedenk je testscenario’s die je gedurende de realisatiefase doorloopt. Als tester bedenk je allerlei verschillende scenario’s waar je als eindgebruiker of beheerder van het product tegenaan kan lopen. Van de happy flow tot aan de worst case scenario’s. Tijdens de oplevering van de (deel)producten test je de opgestelde scenario’s uitvoerig. Het testen zal in eerste instantie handmatig worden uitgevoerd. Je bent flexibel in je planning, nauwkeurig, doortastend en waar mogelijk geef je ook advies over UI/UX. Tot slot stuur je het development team aan op kwaliteit en kan je zelf onderscheid maken in prioriteit wat betreft de bevindingen.

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

geen managers

een douche

legendarische PV uitjes

scrummen mét de klant

Korte check: Jij..

  • hebt HBO werk- en denkniveau;
  • hebt 1+ jaar ervaring in de IT met een vergelijkbare functie (ervaring met automatisch of security testen is daarbij een pre);
  • hebt kennis van of interesse in de techniek (Bijv. WCAG, Behat, Lighthouse, Archerysec);
  • bent analytisch, kritisch, en een echte doorzetter is;
  • hebt de passie om nieuwe technologieën en methodieken toe te passen;
  • hebt een ondernemende instelling. Een eigen bedrijf of freelance ervaring zien wij als een unieke toevoeging, dit past namelijk goed bij onze way of working;
  • bent iemand die verbanden kan zien (wat elkaar raakt en dus om kan vallen);
  • bent iemand die zelfstandig en proactief te werk gaat;
  • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Fréderic

partner in crime A.K.A. buddy

Tjerk

drupal koning

Saskia

meester in scrum

Lois

denkt nu al na over jouw eerste dag

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken als Tester? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

Het is zover! Je eerste werkdag!