Hosting support engineer

Solliciteer nu

neem voorsprong als hosting support engineer

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomrol.

Full-time / Part-time · Netvlies

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je als hosting support engineer volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Over de rol

Als Hosting Support Engineer bij Netvlies zet jij je probleemoplossend vermogen en klantgerichtheid in om onze klanten een oplossing van hoge kwaliteit te bieden. Voor een verscheidenheid aan partners ben jij het eerste aanspreekpunt. Je acteert op alerts van monitoringssystemen, beantwoord vragen van klanten en collega's, beheert het servicepark en test je eigen werk nauwkeurig. Dankzij jou lopen alle servers en klantomgevingen als een kievit.

Daarnaast ben jij onderdeel van het Netvlies projectteam. Je legt de basis van een project met het inrichten van de OTAP-straten. Bij CI/CD-issues ben jij de reddende engel.

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Korte check: Jij..

 • kan werken met Linux (CentOS/RHEL) en LEMP (Linux, Nginx, MariaDB/Mysql, PHP) stack;
 • kan werken met versiebeheer met Git;
 • kent Docker;
 • ziet security als voorwaarde;

 • bent in staat is om opgedane kennis (ook met niet deskundigen) te delen;

 • bent een teamspeler en gaat daarnaast zelfstandig en proactief te werk.

 • hebt een ondernemende instelling;

 • hebt HBO of academisch werk- en denkniveau.

Ervaring met aanvullende software, hostingplatforms, hostingomgevingen en scripting is een pré. We horen er graag meer over wanneer je belangstelling hebt voor..

 • het opzetten en beheren van development pipelines t.b.v. CI / CD / automated tests en deployment in Gitlab;
 • scripting in Bash, Python of Ruby;
 •  provisioning tooling als Puppet en Ansible;
 •  monitoringsystemen als Nagios/Grafana en Datadog.
  Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

  Stan

  oogappel van het jaar

  Caroline

  kompas voor talent

  Lois

  denkt nu al na over jouw eerste dag

  Hugo

  manus van alles

  Solliciteren maar!

  Wil je ons team komen versterken als hosting support engineer? 

  Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

  Jij solliciteert op deze toffe vacature.

  We plannen een kennismaking.

  Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

  We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

  Het is zover! Je eerste werkdag!