Online marketeer (SEO / SEA)

Solliciteer nu

neem voorsprong als online marketeer (SEO/ SEA)

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomrol.

Full-time / Part-time · Netvlies

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je als online marketeer volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Over de rol

Ons online marketing team helpt klanten al jaren met hun online ontwikkeling en groei. Onze manier van werken kenmerkt zich door het maatwerk, waarbij goede klantcommunicatie centraal staat. We stemmen onze aanpak af op het doel van de klant. Met goede resultaten als gevolg. Dit blijft niet onopgemerkt. We groeien hard. Daarom zijn we op zoek naar een online marketeer met bredere kennis en ervaring. 

 • Je werkt samen met je directe marketing collega's aan online campagnes gebaseerd op doelstellingen en KPI's.
 • Jouw rol als online marketeer is breed en je bent bereid meerdere disciplines te ondersteunen. SEO en SEA zullen de nadruk krijgen.
 • Zo help je klanten om beter zichtbaar te worden in zoekmachines als Google. Denk hierbij aan werkzaamheden rondom Google Ads, technische SEO adviezen, linkbuilding en meer.
 • Je adviseert klanten en overtuigt met gedegen onderbouwing om bepaalde (nieuwe) online paden in te slaan.
 • Je krijgt de vrijheid om zelf vorm te geven aan je groeipad, zodat je je (verder) kan specialiseren in de onderdelen van het vak waar jij energie van krijgt. Is dat bijvoorbeeld Google Shopping, meer linkbuilding of wil je op termijn ook wat met social media en content creatie doen? Alles is bespreekbaar.

Je komt te werken in een ambitieus en zelfstandig team. Wij helpen onze klanten vol enthousiasme voorsprong nemen. Wij verwachten dan ook dat jij samen met ons voorsprong voor onze klanten wilt verwezenlijken. Zelfstandigheid en communicatie zijn hierin twee belangrijke factoren.

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

een douche

legendarische pv uitjes

scrummen mét de klant

geen managers

Korte check: Jij..

 • hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van online marketing, waarbij de nadruk de afgelopen 2 jaar heeft gelegen op SEA en SEO;

 • hebt ervaring met Google Analytics en rapportages maken;

 • hebt een HBO of academisch werk- en denkniveau;

 • hebt oog voor prioriteiten;

 • wordt enthousiast van vrijheid en verantwoordelijkheden;

 • bent in staat om opgedane kennis op een juiste manier (ook met niet-deskundigen) te delen;

 • bent een verantwoordelijke en besluitvaardige teamspeler met een klantgerichte instelling;

 • bent in staat om gestructureerd en planmatig te werken;

 • en bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Paul

van de cijfertjes

Joost

een van de drie SEA bazen

Ileen

content specialist

Caroline

kompas voor talent

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken als online marketeer? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

Het is zover! Je eerste werkdag!