Open sollicitatie

Solliciteer nu

neem voorsprong

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomkans.

Full-time / Part-time · Netvlies 

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Soms weet je niet wat je zoekt...

Wij staan daarom altijd open voor open sollicitaties. Heb je een ondernemende instelling en open houding en wil je graag in een snelle en dynamische omgeving jezelf bewegen? Geniet je van gelijkwaardige verhoudingen en samenwerken in een cultuur van vertrouwen? Doe dan hieronder een open sollicitatie. We maken graag nader kennis om samen te kijken welke rol bij je zou passen gebaseerd op jouw talent en drijfveren en de organisatiedoelen en toekomstwensen van Netvlies.

Een eigen bedrijf of freelance ervaring zien wij als het tegenovergestelde van een beperking, dit past namelijk goed bij onze 'way of working'.

Wij bieden..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij
DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras
een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Philip

van de strategie

Caroline

coach voor talent

Lois

denkt nu al na over jouw eerste dag

Cheryl

van de centjes

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.
We plannen een kennismaking.
Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.
We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

Het is zover! Je eerste werkdag!