Stage en afstuderen

Solliciteer nu

neem voorsprong als stagiair

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een stage met veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomstage.

Full-time / Part-time · Netvlies

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen wij de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies werken we zonder managers. Dit betekent niet dat je tijdens je stage aan je lot wordt overgelaten. Het betekent wél dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Bijvoorbeeld om zelf je stageopdracht te formuleren, zelf je planning te beheren en, samen met je begeleider, persoonlijke doelen op te stellen en hier tijdens je stage actief aan te werken. 

Over een stage bij Netvlies

Hier krijg je de mogelijkheid om als volwaardig teamlid mee te draaien in een scrumteam en te experimenteren met nieuwe mogelijkheden en trends. Je krijgt een persoonlijke begeleider vanuit jouw expertise en het gereedschap dat jij nodig hebt om aan de slag te gaan.

Volg je een HBO of universitaire studie? Denk je dat je binnen ons innovatieve en jonge team als een vis in het water bent en veel toegevoegde waarde kunt leveren? Wij geven ambitieus talent graag de ruimte om zich verder te ontplooien. 

De volgende stageplaatsen zijn voor de komende periode beschikbaar:
 • Front-end developer
 • Back-end developer 
 • UI/Visual designer
 • DevOps Engineer
 • Human resource 
 • Digitaal strateeg
 • Soms weet je niet wat je zoekt... We staan daarom altijd open voor eigen inbreng

Daarvoor bieden wij..

een afstudeerstage met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Naast een mooie stagevergoeding en de juiste begeleiding van een collega met een relevante inhoudelijke expertise, zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze medewerkers en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

We bieden jou als afstudeerder parallel aan de afstudeeropdracht een traineeship aan waarbij je tijdens deze periode verschillende trainingen mag volgen (bijv. klantcontact of Scrum) en op een domein inhoudelijk verder wordt opgeleid (bijv. specialisatie in Drupal of UX).

De tijdsinvestering voor het traineeship is +/- 4 uur per week. Je hebt daarmee voldoende ruimte voor de afstudeeropdracht, waarin we jou ook begeleiden en samen de voortgang bewaken.

 • Je leert als studenten onderling ook van elkaar omdat we proberen een groep van 6-8 afstudeerders per half jaar in onze organisatie te laten deelnemen. We faciliteren hiervoor ook sessies zodat jullie elkaars discipline beter leren begrijpen, multidisciplinair leren werken en tegelijkertijd hulpvragen kunnen stellen in de voortgang van het afstuderen.
 • We dragen hiermee bij aan de t-shaped professional die het bedrijfsleven vandaag de dag graag aan boord ziet komen.
 • Het afstuderen bij Netvlies draagt sterk bij aan jouw gedragsontwikkeling. We werken vanuit de besturingsfilosofie van zelforganisatie waarin autonomie en eigenaarschap de kern vormen. Bewustzijnsontwikkeling heeft daarmee een centrale plek binnen de organisatie en draagt bij aan de weerbaarheid en veerkracht van de student.
 • Het traineeship draagt daarnaast ook bij aan het versterken van jouw diepgaande kennis en skillset (competenties).

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij
DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras
een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Nienke

doorgegroeid van stagiair naar young profesional

Caroline

kompas voor talent

Floris

ook hij wilde niet meer weg na zijn stage

Mardi

denkt nu al na over jouw eerste dag

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.
We plannen een kennismaking.
Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.
We zorgen voor een plan waar we beide mega enthousiast van worden.

Het is zover! Je eerste stagedag!