Traineeship / Junior DevOps engineer

Solliciteer nu

neem voorsprong als DevOps engineer

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomrol.

Full-time · Netvlies

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je als DevOps Engineer volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Over de rol

Geef jouw carrière als Devops engineer een kickstart met een traineeship of junior functie bij Netvlies! Ons DevOps team groeit en wij investeren graag in jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. 

Als DevOps engineer bij Netvlies kom jij met nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en krijg je daarmee de ruimte om jouw toekomst naar eigen inzicht in te vullen. Je werkt binnen de Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen. Je denkt mee a.d.h.v. projectbeschrijvingen over de scope, complexiteit en risico's bij een project. Collega's en klanten neem je mee in jouw opgedane kennis, om te inspireren en adviseren hoe het nóg beter kan.

DevOps bij Netvlies heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditionele hosting-afdeling naar een van de meest innovatieve onderdelen van de organisatie! Nu ondersteunen we developers met complexe CI/CD-opstellingen waarbij de klassieke VPS meer en meer aan het transformeren is naar docker- en cloud-based hosting die met IaC-oplossingen wordt gedefinieerd en gedeployed. Dit doen we onder anderen door het gebruik van Terraform, Kubernetes en serverless architecturen op AWS. Het doel is om deze transformatie verder door te zetten, zodat we in de toekomst meer en meer cloud- en container-based kunnen werken. Jij zal hierin een rol spelen die bij jouw kennis en ambities past. 

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Korte check: Jij..

  • hebt HBO of academisch werk- en denkniveau;
  • hebt al wat basiskennis op het gebied van Cloud-engineering (met platformen als AWS of Azure) en/of programmeren (met talen als Python, PHP of Ruby);
  • hebt een ondernemende instelling;
  • ziet security als voorwaarde;
  • bent in staat is om opgedane kennis (ook met niet deskundigen) te delen;
  • bent een teamspeler en gaat daarnaast zelfstandig en proactief te werk.

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Stan

oogappel van het jaar

Hugo

manus van alles

Lois

denkt nu al na over jouw eerste dag

Martin

partner in crime A.K.A. buddy

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken als DevOps engineer? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

Het is zover! Je eerste werkdag!