Traineeship Drupal developer

Solliciteer nu

neem voorsprong als Drupal developer

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomrol.

Full-time / Part-time · Breda

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je als Drupal developer volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Over de rol

Geef jouw carrière als Drupal developer een kickstart met een traineeship of junior functie bij Netvlies! Ons Drupal team groeit en wij investeren graag in jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Als Drupal developer bij Netvlies werk je in verschillende scrum teams samen aan gebruiksvriendelijke, veilige en kwalitatieve oplossingen voor klanten. Je spot kansen op zowel technisch als procesmatig vlak. Denk hierbij aan de inrichting van een gebruiksvriendelijk CMS, het koppelen aan externe systemen, een pagespeed van 100 of de ideale gebruikersflow van de website. Collega's en klanten adviseer je vanuit je eigen expertise en ervaring. Hierbij beheer je jouw eigen planning en geef je advies t.a.v. scope, complexiteit en risico's a.d.h.v. projectbeschrijvingen.

De Drupal tak binnen Netvlies heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. We zijn gebruik gaan maken van de nieuwste standaarden en technieken en houden we elkaar scherp door wekelijkse kennisdeling. Standaardisatie staat hoog in het vaandel. We hebben een "skeleton" waarmee we zonder moeite de volledige basis van een website kunnen opzetten. Momenteel zijn we bezig met het automatisch bijwerken van al onze Drupal installaties middels Renovate en werken we nauw samen met het frontend team om component based te werken. Jij zal hierin een rol spelen die bij jouw kennis en ambities past.

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Korte check: Jij..

 • hebt een HBO of academisch werk- en denkniveau;
 • hebt al kennis op het gebied van PHP (OOP) of een andere programmeertaal;
 • hebt interesse in Drupal, Twig, Docker, OTAP, composer en GIT;
 • hebt een professionele uitstraling richting collega's en klanten;
 • wordt enthousiast van vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • bent in staat om opgedane kennis op een juiste manier (ook met niet-deskundigen) te delen;
 • bent een verantwoordelijke en besluitvaardige teamspeler met een klantgerichte instelling;
 • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

  Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

  Tjerk

  partner in crime A.K.A. buddy

  Saskia

  meester in scrum

  Willem

  knight in shining armour

  Lois

  denkt nu al na over jouw eerste dag

  Solliciteren maar!

  Wil je ons team komen versterken als Drupal Developer? 

  Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

  Jij solliciteert op deze toffe vacature.

  We plannen een kennismaking.

  Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

  We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

  Het is zover! Je eerste werkdag!