WordPress support developer

Solliciteer nu

neem voorsprong als WordPress support developer

Kom binnen bij onze flexibele en dynamische organisatie voor een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden. Lees hieronder meer over jouw droomrol.

Full-time · Netvlies

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervullen we de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je als WordPress support developer volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Over de rol

Als WordPress support developer bij Netvlies zet jij je probleemoplossend vermogen en klantengerichtheid in om onze klanten een oplossing van hoge kwaliteit te bieden. Door bugs te signaleren en op te lossen, vragen van klanten te beantwoorden, eigen werk nauwkeurig te testen en klein meerwerk en beveiligingsupdates door te voeren, zorg jij ervoor dat alle websites blijven lopen als een kievit. 

Je maakt je eigen tijdinschattingen en planningen. Wanneer het bij jouw skills en ambities past, is het daarnaast mogelijk om coördinerende taken op je te nemen. 

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

En natuurlijk altijd...

gezonde lunch van ons Marij

DOMIBO

top locatie

BBQ op het dakterras

een douche

scrummen mét de klant

geen managers

legendarische pv uitjes

Korte check: Jij..

  • hebt ervaring met WordPress, PHP en HTML;
  • hebt interesse in Drupal, Composer, Git, JS, CSS, Twig en Docker/Valet, ervaring hiermee is één bonuspunt per item;
  • hebt een professionele uitstraling richting collega's en klanten;
  • hebt een probleemoplossend vermogen;
  • hebt oog voor prioriteiten;
  • gaat zelfstandig en proactief te werk;
  • kunt je kennis op een begrijpelijke manier delen, ook met niet deskundigen;
  • wordt enthousiast van vrijheid en verantwoordelijkheden;
  • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega's

Hugo

manus van alles

Maurice

partner in crime A.K.A. buddy

Lois

denkt nu al na over jouw eerste dag

Stijn

kompas voor talent

Solliciteren maar!

Wil je ons team komen versterken als Wordpress support developer? 

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt? 

Jij solliciteert op deze toffe vacature.

We plannen een kennismaking.

Door speeddates en evt. een case leren we elkaar nog beter kennen.

We doen je een contractvoorstel dat je niet kunt afslaan.

Het is zover! Je eerste werkdag!